Cartec pikavaha 500ml

18,90 

Quick Spray Wax antaa maalipinnalle täydellisen kiiltävän pinnan sekä suojan. Poistaa nopeasti kevyen lian, kuten pölyn sekä sormenjäljet. Voidaan levittää nopeasti ja tehokkaasti sekä vaaleille että tummille maalipinnoilla. Tuote tekee kauniin vettä hylkivän helmiäisefektin.

Tuotetunnus (SKU): Cartec pikavaha 500ml Osasto:

Cartec pikavaha Quick Spray Wax

Quick Spray Wax tarjoaa maalipinnalle täydellisen kiillon. Quick Spray Wax käytetään uusille ja kiilloitetuille lakkamaalipinnoille kun halutaan nopeaa ja tasaista kiiltoa. Lasite-vaha parantaa ja ylläpitää maalattua pintaa erinomaisesti. Käytön jälkeen vaha ei tuo esiin hologrammeja. Quick Spray Wax on erittäin nopea ja tehokas tapa käsitellä pintoja. Sopii myös tummille väreille! Quick Spray Wax ei sisällä hioma-aineita, ei jätä valkoisia jäämiä muovi- tai kumiosiin. Quick Spray Wax sisältää silikoneja.

Käyttö:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta Quick Spray Wax pintaan ja käytä puhdasta liinaa. Levitä Quick Spray Wax liinan kanssa päällekkäisillä pyöriillä liikkeillä. Sitten kiillota pinta kiiltäväksi liinan puhdasta pintaa käyttäen tai uudella liinalla. Älä levitä suorassa auringonpaisteessa tai kun maalipinta on kuuma. Quick Spray Wax käsittely voidaan tehdä kosteillekkin pinnoille. Suojattava jäätymiseltä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cartec pikavaha 500ml”
Shopping Cart