Webasto Pure II – 22kW – 7m – sähköauton kotilatausasema

895,00 

Webasto Pure II, 22kW, 7m, sähköautojen kotilatausasema. Soveltuu koti- ja yrityskäyttöön sähköautojen ja plug-in hybridien lataamiseen. Tehokasta ja helppoa sähköauton latausta.

Tuotetunnus (SKU): W5110495A Osasto:

Webasto Pure, sähköauton kotilatausasema. 

Webasto Pure II soveltuu mainiosti koti- ja yrityskäyttöön sähköautojen ja plug-in hybridien lataamiseen. Laite on yksi markkinoiden edullisimmista ja hyvin yksinkertainen käyttää. Se tarjoaa laajan tehoalueensa puolesta lataustehoa käytännössä kaikkiin markkinoilla oleviin ladattaviin autoihin. Palvelumaksuja tai kuukausittaisia kuluja ei synny, maksat vain sähköstä ja voit nauttia edullisesta lataamisesta. Tällä laitteella voit myös helposti tarjota asiakkaillesi ilmaisen latausmahdollisuuden asiakaspysäköinnissä. Perinteiset kodin sähköpistokkeet eivät ole suunniteltu jatkuvaan latauskuormaan korkealla teholla. Lataus pistorasiassa myös kestää kauemmin – etenkin kun kyseessä on sähköajoneuvo, jolla on suuri akku ja pitkä toimintasäde.

Tämä malliversio Webasto Pure II:sta on varustettu 7 metrisellä latausjohdolla, joten autoa ei tarvitse ajaa aivan kiinni latauspisteeseen. Pidempiä kaapeleita saatavilla lisävarusteena. Latausjohdossa on Type 2 -latauspää.

Laitteen latausteho on kytkentätavasta riippuen 1,8 kW – 22 kW.

Lisää tietoa lataamisesta:klikkaa tästä

Uusi Webasto Pure II sähköauton kotilatausasema on tehokas, aikaa säästävä ja turvallinen vaihtoehto. Tuotteella on valmistajan myöntämä 5 vuoden takuu.

Ominaisuudet

Valmistaja rajaus: Type2
Tekniset tiedot:
Latausteho 1,8 – 22 kW
Latausasema voidaan asentaa 0,4 – 1,5 m:n korkeudelle
Latausaseman mitat (l x k x s) 225 x 447 x 116 mm
Asetettavat virtarajat (sekä 1-, että 3-vaihekytkennässä):
0A – Demotila
8A  –  1,8kW … 5,5kW
10A – 2,3kW … 6,9kW
13A – 3,0kW … 9,0kW
16A – 3,7kW … 11kW
20A – 4,6kW … 13,8kW
25A – 5,8kW … 17,3kW
32A – 7,4kW … 22kW

Edullinen, turvallinen ja mukava käyttää

Kuluttajakäyttöön tarkoitettu sähköauton latausasema, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi omakotitalon seinään.

  • Voidaan asentaa 0,4 – 1,5 m:n korkeudelle
  • Ei ylimääräisiä palvelu- tai datamaksuja
  • Mitat (l x k x s): 225 x 447 x 116 mm
  • Testattu, että sopii myös Teslan lataukseen!
  • Taattua Webasto-laatua!

Webasto Pure II -latausaseman suunnittelussa on panostettu turvallisuuteen, käyttömukavuuteen ja helppouteen. 7 Metrinen latausjohto tuo joustavuutta lataukseen, sillä autoa ei tarvitse ajaa aivan kiinni latauspisteeseen. Asema on varustettu kiinteällä kaapelitelineellä, jolloin kaapeli on aina puhdas eikä sotke vaatteitasi. Latausaseman voi pitää valmiudessa jättämällä sen avaimella ON-asentaan tai kytkeä laitteen OFF-tilaan samalla avaimella; avain irtoaa molemmissa asennoissa.

Autosi yhteensopivuuden voit tarkistaa selvittämällä, millainen autosi latausjärjestelmä on. Tärkeintä on tietää latauspistokkeen tyyppi, joka on yleensä joko Type2 tai Type1. Webasto Puressa on kiinteä Type2-pistoke, jota ei voi vaihtaa. Pure soveltuu erinomaisesti plug-in hybrideihin ja täyssähköautoihin, joissa on käytössä Type2-latauspistoke.

  • Turvatiedote: Asennushenkilöstöllä, joka kiinnittää, käyttöönottaa ja ylläpitää latausasemaa, täytyy olla asiaankuuluva pätevyys ja valtuutus sähköjärjestelmien kanssa työskentelyyn. Tämä ammattisähköasentaja on täysin vastuussa sovellettavien asennussääntöjen ja määräysten noudattamisesta.​

Kysy lisätietoja ja asennustarjous  [email protected] tai puh. 0103207170

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Webasto Pure II – 22kW – 7m – sähköauton kotilatausasema”
Shopping Cart